top of page

anbi

Support de Formule van vandaag! Word onze vriend en ondersteun onze gewaagde, innovatieve en creatieve projecten. Op die manier zorg je ervoor dat de Formule kan blijven inspireren.

Ben je benieuwd wat we met je bijdrage doen? We gebruiken het om bijzondere concerten te kunnen geven en repetitieruimtes te huren. Help je mee?

Stichting de Formule heeft een culturele ANBI. Dit betekent dat je jouw donatiebedrag 1,25 keer kunt aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Bereken hier uw belastingvoordeel.

Word vriend en beleef meer.

Ja, ik wil de Formule steunen!     

Voor tenminste 5 jaar via een periode schenking:

Download dit formulier en stuur ons een mailtje.

Eenmalig doneren kan op de volgende manier:

 

Maak uw donatie over op

NL39 SNSB 0339 4428 08

t.n.v. Stichting de Formule

Stichting de Formule

Bestuur

Voorzitter: Miranda van Drie

Penningmeester: Fabienne Kramer

Secretaris: Robbrecht Van Cauwenberghe

Missie

Het voornaamste doel van de Formule is om publiek door middel van klassieke muziek in samenwerking met diverse andere kunstdisciplines, een nieuwe ervaring te geven. Bestaande grenzen worden daarbij niet uit de weg gegaan ten einde een beleving te creëren dat een verhaal vertelt dat midden in de huidige tijd staat; en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in het ruimste zin van het woord.

Visie

Het ondernemen, coördineren en begunstigen van werkzaamheden op het gebied van kamermuziek in de ruimste zin en het daarbij combineren van andere kunstdisciplines. Het opzetten en in stand houden van contacten met andere organisaties en instellingen die op dit gebied werkzaam zijn.

Beloningsbeleid

Bestuurders ontvangen geen beloning voor het vervullen van hun functie.

Wel krijgen de bestuursleden een vergoeding voor de gemaakte onkosten. De ensembleleden en kunstenaars waarmee samenwerkingen en overeenkomsten worden aangegaan worden vergoed voor hun werkzaamheden voor stichting de Formule.

Financiele gegevens

KvK-nummer: 77469682
RSIN-nummer: 861016853
IBAN-nummer: NL39SNSB0339442808

Beleidsplan

Jaarverslag

bottom of page